Kjell-Arne Alvarsson ny föreståndare

IMG_9565_redigerad-3

Kjell-Arne Alvarsson (till vänster) som idag arbetar som Barn- och Familjepastor i Pingstförsamlingen Lycksele, har tackat ja till erbjudandet att från och med i höst bli föreståndare för Bibelfjäll i Hemavan. Han kommer finnas med från det att terminen startar den 19 augusti och kommer första månaden gå parallellt med nuvarande föreståndare Per-Olov Sveder Renklint.

Kjell-Arne har lång erfarenhet av församlingstjänst och arbete med ungdomar och ledarutbildningar och kommer på ett bra sätt kunna fortsätta utvecklingen av bibelskolan Bibelfjäll i Hemavan.

- ”Jag gillar friluftsliv och fjällen och för mig är det en spännande utmaning att få vara med och forma en utbildning i den miljön”, säger Kjell-Arne.

Bibelfjäll, som har sin placering på Hemavan Fjällstation, är en unik ekumenisk bibelskola i fjällmiljö.

”Genom Kjell-Arne Alvarsson får vi ytterligare en ekumenisk breddning genom hans förankring inom Pingströrelsen och inte minst Pingst Ung där han kommer fortsätta som Regionledare på 25 %”, säger Klas Johansson (Regional Kyrkoledare inom Equmeniakyrkan).

Till kommande läsår 2013/14 har 15 elever antagits, vilket är mycket glädjande och visar att Bibelfjäll fyller en viktig plats och funktion i BibelskoleSverige.