Därför ska du gå Bibelfjäll

JohannaJosefFrida1

Johanna Hjelm: Bibelfjäll är en fantastisk möjlighet att utvecklas i tron och samtidigt vistas i vacker fjällvärld. Den perfekta kombon – friluftsliv och Bibel!

Josef Mattsson: Jag tycker att man ska gå Bibelfjäll för att få utveckla sitt kunnande om Bibeln samtidigt som man får njuta av många fjällupplevelser. T ex så får man gå på pilgrimsvandringar, gå på glaciärer och krypa i grottor om man vill testa och se om det är något man vill fortsätta med. Sen har vi ju även lyxen att ha en skidbacke precis utanför skolan så är man intresserad av det så är det bara att åka. Men bland det bästa med Bibelfjäll är att man får ha många olika lärare under året som kommer och undervisar i bibelkunskap så man tröttnar aldrig för det finns så många olika sätt att upptäcka Bibeln på. Till sist ingår det i kursen att få vara ute och prata med människor, om antingen hur de har det eller om sin tro samtidigt som man har någon aktivitet ute i backen eller något liknande.

Frida Jönsson: När jag funderade på att söka Bibelfjäll sa en bekant att det skulle bli den bästa investeringen i mitt liv. Jag är beredd att hålla med honom, alla borde gå bibelskola! Att få växa och utvecklas i sin tro och att verkligen få lära sig Bibeln är både viktigt och spännande, och fjället ger möjlighet till fantastiska upplevelser som berikar livet. Det är rätt coolt att sitta på en fjälltopp och titta ut över det oändligt stora klassrummet…